Haberler

Manavgat Liman Başkanlığı

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Cemil Yiğit, Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve Manavgat'ta Yapılması Planlanan Çalışmalarla İlgili Değerlendirmelerde Bulundu. Yiğit, Manavgat Halkının ve Silahlı Kuvvetler Mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramlarını da Kutladı.

Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Cemil Yiğit, cumhurbaşkanlığı seçimi ve Manavgat'ta yapılması planlanan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yiğit, Manavgat halkının ve Silahlı Kuvvetler mensuplarının 30 Ağustos Zafer bayramlarını da kutladı.

Cemil Yiğit, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın, Türk Milletinin şahlandığı ve tarihe altın harflerle yazdığı bir zaferin yıldönümü olduğunu, bu vesileyle şehitleri, gazileri ve Başkumandan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü şükranla andığını söyledi.

Ak Parti İlçe binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda konuşan Cemil Yiğit, bir yıldır çeşitli vesilelerle gündeme gelen ve 5 aydır süreklilik arz eden Cumhurbaşkanlığı seçiminin Türk Milletinin ekseriyeti tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılandığını belirterek, Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı seçilmesinin ülke için, insanlık için hayırlı olmasını diledi.

Cemil Yiğit, toplantıda daha sonra Manavgat Liman Başkanlığı'nın Bakanlar Kurulunda onaylandığı müjdesini verdi. Teşkilat olarak defalarca Bakanlıkla görüştüklerini belirten Yiğit, bölgeye büyük faydası olacak Liman Başkanlığı'nın Resmi Gazete'de yayınlandığını, kısa bir sürede faaliyete geçeceğini söyledi.

Manavgat'ta denizcilik bölümü ile yüksekokul ve 4 yıllık fakülte açılmasıyla ilgili çalışmaların başlatıldığını ifade eden Yiğit, fakülte için yerin tahsis edilerek yatırım planına dahil edileceğini ifade etti.

Cemil Yiğit, Manavgat'ta çözülmesi gereken ve hayata geçmesi beklenen çok sayıda proje olduğunu, bunların gerçekleşmesi için Manavgat'ın çeşitli kesimleriyle bir değerlendirme yaparak birlik ve beraberlik içinde bu yatırımların bir an önce hayata geçmesi gerektiğini söyledi. Öncelikli olarak Organize Sanayi Bölgesi, Organize Tarım ve Devlet Hastanesi'ne 200 ek yatak kapasitesi gibi konular olduğunu, tüm Manavgat olarak bütünleşerek bu yatırımları daha çabuk alabileceklerini sözlerine ekledi.

(AK-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title