Haberler

Manavgat CHP Seçim İrtibat Ofisi Hizmete Açıldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Yukarı Pazarcı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde bulunan CHP Manavgat Seçim İrtibat Ofisi törenle hizmete açıldı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Yukarı Pazarcı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde bulunan CHP Manavgat Seçim İrtibat Ofisi törenle hizmete açıldı.

Açılışta konuşan CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, Manavgat'ın merkez dışında beldeleri ve köyleriyle hızla büyümeye devam ettiğini belirterek, Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile ilgili olarak, "Manavgat'ta yapılamayanı yapmış. Ezber bozmuş. Manavgat'ı geceleri gezilecek bir yer haline getirmiş başarılı bir belediye başkanımız var. Belediye başkanımız ve partimizin de ivme kazandığı şu dönemde tabi ki eleştiriler olacaktır. Ama hiçbir şekilde kişilik haklarına saldırı şeklinde olmamalıdır. Belediye başkanıma çok teşekkür ediyorum. Bu konuda çok şanslı bir ilçeyiz" dedi.

CHP'YE KATILAN 100 KİŞİYE ROZET

CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk'ün konuşmasından sonra DSP eski İlçe Başkanı Erdoğan Uluer ve Milli Eğitim eski İlçe Müdürü Süleyman Özdemir'in aralarında bulunduğu 100 kişi CHP'ye katıldı. Bütün katılımcılar adına sembolik olarak 15 kişiye rozetlerini Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, Mustafa Güner, Asım Bozkurt, CHP Kadın Kolları Başkanı Dilşat Taş ve Gençlik Kolları Başkanı Sefa Şenol taktı.

CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen yaptığı konuşmada, "Manavgat'ta yaşayan, ülkemin dört bir yanından gelip buraya yerleşen dostlarımız olmadan bu mücadeleleri taşımamız mümkün değil. Bizler siyasi terbiyeye, kültüre, demokrasiye, özgürlüğe, çağdaşlığa inanan insanlarız. Bize öğretilen demokrasinin gereği bütün siyasi partilere saygı göstermek. Ama mutlaka insan hizmet edeceğinde bir siyasi temele dayanmak zorundadır. İnandığı güvendiği, ilkelerini bildiği, insana verdiği değeri bildiği siyasi partiyle yola çıkmak mecburiyetindedir. Ben de mensubu olmaktan her zaman onur duyduğum CHP'de siyaset yapmaktayım. 2009'da teveccüh gösterip bize görev verdiğinizde tüm Manavgat'a oy veren, vermeyen herkese hizmet edeceğimizi söylemiş, rozetimizi çıkararak göreve başlamıştık. Allah izin verir de sizler de yeniden görev verirseniz, o merdivenden yine rozetimi çıkararak çıkacağım. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Öztürk Şükrü Sözen Manavgat Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title