Haberler

Mamak Teşkilatı İftarda Buluştu

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Mamak’ta bütün mahallelerimize ulaşıyoruz ve vatandaşlarımızla aynı lokmayı paylaşıyoruz" dedi.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, " Mamak'ta bütün mahallelerimize ulaşıyoruz ve vatandaşlarımızla aynı lokmayı paylaşıyoruz" dedi.

Ak Parti Mamak İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği iftarlı Haziran Ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısı Platin Düğün Salonu'nda gerçekleşti. Düzenlenen toplantıya AK Parti Ankara Milletvekili Ertan Aydın, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, AK Parti Ankara İl Yönetim Kurulu Üyeleri, bugüne kadar Mamak'ta görev yapmış ilçe başkanları, ilçe başkan yardımcıları, milletvekili adayları, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Mamak İlçe Başkanı Özer, "Yıllardır gönül sofraları kurduk ve sizlerde bu sofralarda misafir oldunuz. Bu Ramazan Ayı'nda ise sosyal politikalar birimimizce başlatılan Kardeş Aile Projesi ile evlerinize konuk oluyoruz. AK Parti'de siyaset yapmanın neden önemli olduğunu çaldığımız her kapıda, misafir olduğumuz her evde yeniden hatırlıyoruz. Mahalle iftarlarıyla bizleri vatandaşlarla buluşturan belediye başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Ramazan ayının sabır ayı olduğunu kaydeden Milletvekili Aydın, "Ramazan ayının bizlere gösterdiği ve öğrettiği en önemli ahlaklardan birisi de sabırdır. Ümmet olarak birçok güçlüğün üstesinden sabırla geldik. Teşkilatlarımız kurulduğumuz günden bu yana birçok zorluğun üstesinden hep sabırla geldi" diye konuştu.

Mamak Belediye Başkanı Akgül ise, Ramazan ayının kardeşlik birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurgulayarak, "Mamak'ta bütün mahallelerimize ulaşıyoruz ve vatandaşlarımızla aynı lokmayı paylaşıyoruz. Şimdiden herkesin yaklaşan Ramazan Bayramı'nı kutluyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mesut Akgül AK Parti Mamak Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title