Haberler

Mamak'ta Su Kesintisi

Mamak'ın Bazı Mahallelerine, Eskiyen Boruların Değiştirilmesi Çalışması Nedeniyle 4-5 Aralık Günlerinde Su Verilemeyecek.

Mamak'ın bazı mahallelerine, eskiyen boruların değiştirilmesi çalışması nedeniyle 4-5 Aralık günlerinde su verilemeyecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Mamak ilçesi Şahintepe Mahallesi 86. Sokak'taki çapı 600 mm'lik SE-5 içme suyu boru hattında ekonomik ömrünü tamamlamış ve çürümeye yüz tutmuş boruların değiştirilmesinde bağlantı çalışmaları nedeniyle 4 Aralık Salı günü saat 08.00'den başlayarak, 5 Aralık Çarşamba günü saat 20.00'ye kadar bu bölgedeki bazı mahallelerde su kesintisi yapılacak. Çalışmalar nedeniyle su kesintisi uygulanacak mahalleler ise şöyle:

"Abidinpaşa Bağlarbaşı Caddesi, Abidinpaşa Aşık Veysel Mahallesi, Akdere M. Ali Altun Caddesi'nin bir kısmı, Natayolu Caddesi, General Zeki Doğan Mahallesi, Şirintepe Mahallesi, Boğaziçi Mahallesi, Şahintepe Mahallesi, Akşemsettin Mahallesi, Fahri Korutürk Mahallesi, Dutluk Mahallesi'nin bir kısmı, Ege Mahallesi, Cengizhan Mahallesi ve Misket Mahallesi."

(ZÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title