Haberler

Mamak Belediyesi'nden Anlamlı Açılış

Mamak'ta ünlü halk ozanı Neşet Ertaş'ın adını taşıyan Neşet Ertaş Aile ve Kültür Merkezi, Anneler Günü'nde görkemli bir törenle hizmete girdi.

Tesisin açılış kurdelesini Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün eşi Zeliha Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer ve AK Parti Ankara Milletvekili Adayları hep birlikte kesti. Açılış töreninde konuşan Başbakan Yardımcısı Akdoğan, "Belediyelerimizin çalışmalarını biliyorsunuz. Mesut Başkan gerçekten bütün mahallelerimize sahip çıkıyor, bu kültür merkezine Neşet Ertaş'ın adının verilmesinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten mimarisiyle de çok güzel bir kültür ve aile merkezi oldu. Buradaki insanlarımız bunların daha iyisini hak ediyor. Ülkemizin imkanları daha iyi noktalara gittikçe daha güzel kültür, sanat ve aile merkezleri yapılacaktır" dedi.

Açılış sonrası Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve misafirlere tesisi gezdiren Akgül, detaylı bilgi verdi. Kursiyerler tarafından yapılan tabloları tek tek inceleyen Akdoğan, kadınlara başarılar diledi.

BOZKIR'IN TEZENESİ MAMAK'TA YAŞAYACAK

Merkezin Küçükkayaş,Yeşilbayır ve çevre mahallelere hizmet edeceğini kaydeden Akgül, "Bugün anlamlı bir gün. Hem güzel bir tesisin açılışını yapıyoruz hem de bu tesisimize adını verdiğimiz rahmetle yad ettiğimiz, Bozkır'ın tezenesi, halk ozanımız Neşet Ertaş'ı bir kez daha anmış oluyoruz. Aynı zamanda bizleri yetiştiren, devlet başkanları yetiştiren annelerimizin Anneler Günü'nü de kutluyoruz" dedi. Tesisin kadınların kültürle ve sanatla buluşma noktası olmanın yanı sıra proje üretip, kişisel gelişimlerine katkı sağlayacakları mekan olacağını belirten Akgül, "Birçok kursun yer aldığı derslikleri, meslek edindirme kursları, sergi alanı, hanım kardeşlerimizin küçük çocuklarının da vakit geçirebilecekleri kreş, çok amaçlı salon, havuzu ve dinlenme alanlarının bulunduğu bahçesi ve mimarisi ile Ankara'mıza yakışan bir eseri vatandaşlarımıza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Akgül, çocuklara, gençlere ve hanımlara yönelik çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi.

Mamaklı kadınların sağlıklı yaşam ve sosyal aktivite merkezi olacak tesisin açılış töreni Mamak Belediyesi Halk oyunları ekibinin Artvin yöresi oyunları ile başladı. Tören, Bozlak geleneğinin yeni kuşak temsilcilerinden Türk saz ve ses sanatçısı İsmail Altunsaray konseri ile son buldu.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün ev sahibi olduğu açılış törenine, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün eşi Zeliha Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Kırşehirliler Federasyon Başkanı Hilmi Gökçınar, AK Parti Ankara Milletvekili Adayları, Meclis Başkanvekili Erdal Ak, Mamak Belediyesi AK Parti Grup Sözcüsü Hamza Aydoğdu, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anneler Günü Neşet Ertaş Mesut Akgül Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title