Haberler

Maltepe'de Trafik Kazası: 1 Yaralı

Maltepe'de Kontrolü Kaybolan Otomobilin Yolun Karşı Tarafına Geçerek Bir Otomobille Çarpışması Sonucu Meydana Gelen Kazada 1 Kişi Yaralandı.

Maltepe'de kontrolü kaybolan otomobilin yolun karşı tarafına geçerek bir otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Maltepe Rıfkı Tonksir Caddesi üzerinde saat 20.30 sıralarında meydana gelen olayda, Kartal istikametinden gelen 34 PY 150 plakalı otomobilin sürücüsü Hasan T., bir anda aracının hakimiyetini kaybetti. Bir süre yolda zikzaklar çizen araç, daha sonra yolun ortasında bulunan kaldırımı aşarak yolun karşısına geçti ve Tolgahan Özer'in kullandığı 34 SDP 46 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Sürücü Özer, çarpmanın etkisi ile araç içinde sıkışırken, kazaya sebep olduğu iddia edilen

otomobilin sürücüsü Hasan T. ise kazayı yara almadan atlattı. Acılar içinde kıvranan Özer, kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılarak, ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, Hasan T.'nin ifadesine başvurdu.

Öte yandan, kazanın ardından çok sayıda vatandaş, olay yerinde olanı biteni meraklı gözlerle seyretti. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

(UÖ-RA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title