Haberler

Maltepe'de kan alma seferberliği başlatıldı

Güncelleme:

Maltepe'de 14 Haziran Dünya Kan Bağışı Günü kapsamında İstanbul Valiliği öncülüğünde, Maltepe Kaymakamlığı, Kızılay ve bazı kamu kurumları iş birliği ile kan alma kampanyası başlatıldı.

Maltepe'de 14 Haziran Dünya Kan Bağışı Günü kapsamında İstanbul Valiliği öncülüğünde, Maltepe Kaymakamlığı, Kızılay ve bazı kamu kurumları iş birliği ile kan alma kampanyası başlatıldı. Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı ile birlikte çok sayıda Maltepeli vatandaşlar kan bağışında bulundu.

Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Maltepe'de meydanda başlatılan kan bağışı kampanyası açılış etkinliğine katıldı. Kaymakam Dallı, kan bağışı noktasında herkesi kan bağışı konusunda duyarlı davranmaya davet etti. Maltepe'de en çok sayıda kan bağışında bulunan vatandaş ve kurumada plaket takdim edildi. Maltepe'de en çok sayıda kan bağışında bulunan vatandaş olarak Selahattin er adına eşi Sevim Er plaketi Kaymakam Meftun Dallı'dan aldı. Maltepe'de en çok sayıda kan bağışında bulunan kurum olarak, Kadir Has Anadolu Lisesi müdürü Veli Özçelik'e plaketi Kaymakam Dallı takdim etti.

"Herkesi kan bağışında bulunmaya davet ediyorum"

Kan bağışlamanın önemine değinen Kaymakam Meftun Dallı, "Bugün, 14 Haziran Dünya Kan Bağışı Günü bu vesileyle Sayın Valimizin önderliğinde, ilçemizde de kan bağışı kampanyası başlatıldı. Maltepe meydanında 3 gün süreyle sabah saat 09.00 ile akşam 21.00 saatleri arasında kıymetli hemşehrilerimizin katılımını bekliyoruz. Kan bağışı inancımız gereği çok kıymetli. Bir hayat kurtarmak, bütün insanlığı kurtarmak gibidir. Ayeti kerimesine kan bağışlamak kadar daha güzel uyan bir davranış düşünemiyorum. Düşünün ki kime yarayacağını kime gideceğini bilmeden kan bağışında bulunuyorsunuz. Hiçbir karşılık beklemeden, hiçbir fayda beklemeden. Bundan daha saf bir iyilik düşünemiyorum. Maltepeli kardeşlerimiz gereken desteği her zaman vereceklerdir. Bir kez daha bütün Maltepeli vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ve plaket takdiminin ardından Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı'nın yanı sıra Sivil Toplum Kuruşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş kan bağışında bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Meftun Dallı Maltepe Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title