Haberler

Maltepe'de Deaş Operasyonu: 2 Gözaltı

Maltepe'de DEAŞ operasyonu: 2 gözaltıİSTANBUL - İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüekipleri Maltepe, Pendik ve Silivri'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

Maltepe'de DEAŞ operasyonu: 2 gözaltı

İSTANBUL - İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüekipleri Maltepe, Pendik ve Silivri'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Maltepe'deki operasyonda yabancı uyruklu 2 kişi gözaltına alındı.

İstanbul TEM ekipleri akşam saatlerinde Maltepe, Pendik ve Silivri'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda Maltepe Başıbüyük Mahallesi Trafo Caddesindeki bir binanın giriş katındaki daireye baskın düzenlendi. Adrese gelen polis ekipleri özel harekat polisleri eşliğinde kapıyı kırarak içeriye girerken dairede arama yapan polis, adreste bulunan bir erkek ve bir kadını gözaltına alındı. Gözaltına alınan kadın kucağında 2 çocuğuyla birlikte Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken diğer kişi ise terörle mücadele şubesine götürüldü.

Öte yandan, aynı saatte Silivri ve Pendik'te birbiriyle bağlantılı olduğu tahmin edilen başka evlere de operasyon düzenlendiği kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

İstanbul Maltepe Silivri Pendik Asayiş Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title