Haberler

Maltepe'de 30 Bin Liralık Soygun Kamerada

İstanbul Maltepe'de yüzleri maskeli 5 hırsız girdikleri marketteki çelik para kasasını ve 10 Bin TL değerinde sigara alarak kayıplara karıştı.

İstanbul Maltepe'de yüzleri maskeli 5 hırsız girdikleri marketteki çelik para kasasını ve 10 Bin TL değerinde sigara alarak kayıplara karıştı. İçerisinde 20 Bin TL olan çelik para kasasını otomobili koymaları ise bir vatandaşın cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. Olay, sabah 07.30 sıralarında Maltepe 'de bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yüzleri maskeli 5 hırsız araçla marketin önüne geldi. Marketin güvenlik kameralarını ters çeviren hırsızlar marketin kilidini kırarak içeri girdi. Hırsızlardan ikisi araç içerisinde beklerken, market içerisinde bulunan raflara yönelen 3 hırsız, 10 bin TL değerindeki sigaraları yanlarında getirdikleri poşetlere koydu. Ardından market içerisindeki çelik para kasasını gözüne kestiren hırsızlar, içerisinde 20 bin TL olduğu iddia edilen çelik para kasasını sürükleyerek dışarıda kendilerini bekleyen araca koyan hırsızlar daha sonra hiç bir şey olmamış gibi olay yerinde uzaklaşarak kayıplara karıştı. Karşı binada oturan bir vatandaşın ihbar etmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. 5 kişi tarafından gerçekleştirilen hırsızlık olayı ise bir vatandaşın cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.

POLİS GELİYOR UYARISINA ALDIRIŞ ETMEDİLER

Girdikleri marketten içerisinde 20 Bin TL olduğu öğrenilen çelik para kasasını alan yüzleri maskeli 3 hırsız, bir vatandaşın 'Polis Geliyor' uyarısına aldırış etmedi. İki kişinin de araç içerisinde beklediği sırada, hırsızlar hiç bir şey olmamış gibi çelik para kasasını geldikleri arabaya koyarak olay yerinden uzaklaştı.

Market içerisinde ve çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceleyen polisler, kaçan hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

(Aydemir Kadıoğlu/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Maltepe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title