Haberler

Malta'da İngilizce Eğitimi Almak Neden Popüler!

Güncelleme:

Educaİstanbul Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Genel Koordinatörü Nilüfer Kalafat anlatıyor.

İngilizce öğrenmek veya dilini geliştirmek isteyenler vize almanın kolaylığı, Türkiye'ye yakınlığı ve sunduğu büyük fırsatlar nedeniyle Malta adasını tercih ediyor.

Malta'da dil eğitimi, alternatif olan Amerika ve İngiltere'yle karşılaştırıldığında daha ekonomik bir ülkedir. Bu nokta da konaklama ve yaşam masrafları diğer ülkelere göre daha düşüktür. Öğrenciler Londra, New York gibi şehirlerde haftalık kartlarla ulaşımlarını sağlarlar ancak Malta'da her yere yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Malta'da dil eğitimi almanın avantajlarını şu şekilde sıralanabilir!

İngilizce dil eğitimi alınabilecek diğer ülkelerle karşılaştırıldığında Malta, sizin için en ekonomik seçenek olacaktır. Malta'da konaklama ücretleri de çok düşüktür.

Malta hükümeti, Malta'yı Akdeniz'de İngilizce dil okullarının merkezi haline getirmiştir. Hükümetin dil eğitim kursları üzerindeki baskı ve kontrolü, eğitim kurumlarının kalitelerini çok yüksek tutmaktadır.

Malta, dil eğitimi için en kolay vize alınabilen ülkedir.

Dünya çapında ağa sahip olan bir çok okulun aynı zamanda Malta'da da dil okulları bulunmakta olup 30 yılı aşkın süredir eğitim veren dil okulları mevcuttur.

Akdeniz iklimi sayesinde Malta'da yıl boyunca ılıman hava hakimdir. Yaz aylarının sadece 3 ay ile sınırlı olmadığı adada muhteşem kumsalların tadını çıkarabilirsiniz.

Malta'ya yaz aylarında 2 milyon turist gelmektedir. Dil eğitiminizin yanı sıra, İngilizce konuşan halk ve yarısından fazlası İngiltere'den gelen turistlerle de İngilizce pratik yapabilirsiniz.

Malta'nın nüfusu cana yakın ve samimi insanlardan oluşur ve ülke çok güvenli bir ortama sahiptir.

Malta küçük bir ada olduğundan Malta' da bulunduğunuz süre boyunca kaybolma endişesi taşımazsınız.

Türkiye'ye yakın olduğu için Malta'ya ulaşım süresi kısadır ve uçak biletleri çok ekonomiktir. Kış aylarında gidiş dönüş uçak biletleri yaklaşık 250 – 300 Euro arasındadır.

Türk yemeklerini özlediğinizde, popüler Türk restoranlarında yemek yiyebilir ve dilerseniz uydu yayınlarından Türk televizyonlarını izleyebilirsiniz.

Siz de vaktinizi Avrupa Birliği üyesi ve Akdeniz göbeğindeki cennet ada Malta'da dil eğitimi alarak değerlendirmek istiyorsanız, gerek Malta'daki dil okulları ve bu okullarda sunulan programlar hakkında daha detaylı bilgi için www.educaistanbul.com adresinden bilgi alabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Akdeniz Türkiye Malta Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title