Haberler

Malmö'de Bandidos'a Ait Binada Patlama

Malmö (SNA) İSVEÇ'in Malmö şehrinde motosikletli çete Bandidos'un binasında patlama meydana geldi.

Malmö (SNA)   İSVEÇ'in Malmö şehrinde motosikletli çete Bandidos'un binasında patlama meydana geldi. Malmö emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada, patlamanın sabotaj sonucu meydana gelmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu bildirildi. Patlama sırasında meydana gelen yangının söndürülme çalışmalarında zorluk yaşandığını belirten Emniyet Müdürü Torbjörn Kroström "Cumartesi öğle saatlerinde meydana gelen patlama nedeniyle çıkan yangın halen söndürülemedi. İlk patlamanın ardından içerideki gaz tüplerinde de patlama olduğu için itfaiye ekipleri geri çekilmek zorunda kaldılar. Polis ve itfaiye binaya yaklaşamadığı için yangın devam ediyor. Binanın çevresindeki binalar tahliye edildi, bölge insan ve araç trafiğine kapatıldı. Biz olayda bir saldırı, intikam alma ihtimali üzerinde duruyoruz ama her şey yangını söndürdükten sonra yapılacak teknik incelemeden sonra belli olacak. Hatta içeride ölen kalan var mı onu da tam bilmiyoruz"dedi. Binadaki yangından çıkan dumanlar nedeniyle bölge halkının 24 saat pencere ve kapılarını açmamasını ve bölgeye yaklaşmamasını isteyen polis, patlama rizikosunun devam ettiğini bildirdi. Patlama rizikosu nedeniyle bina ve çevresindeki güvenlik önlemlerinin pazar günü sabaha kadar devam edeceği bildirildi.

Click here to view the video on YouTube.

Kaynak: Scandinavianagency.com / Güncel

Malmö Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title