Haberler

Malkara'da Yol Yapım Çalışmaları

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde cadde ve sokaklarda sürdürülen kilitli beton parke taş, bordür, yağmur oluğu ve perdahlı kaldırım işi çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde cadde ve sokaklarda sürdürülen kilitli beton parke taş, bordür, yağmur oluğu ve perdahlı kaldırım işi çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Malkara Belediyesi, vatandaşların mağdur olmamaları açısından Fen İşleri Müdürlüğü'nün yaptığı program dahilinde su inşaatı yüzde yüz tamamlanan cadde ve sokaklarda yol yapım çalışmalarına devam edileceği bildirildi. Yol yapım çalışmaları devam ederken bir yandan da bu çalışmalar dahilinde bordür arkalarına parsel mülkiyet sınırlarının elverdiği ölçüde de yaya kaldırımları yapılıyor.

Ayrıca Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başta Zülfikarağa Caddesi'nde belediye ek hizmet binası yanında olmak üzere ve bazı muhtelif sokaklarda da yol onarım çalışmaları gerçekleştirildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ Malkara Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title