Haberler

Maliye Bakanı Ağbal Bayburt'ta

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Ramazan Bayramı dolayısıyla memleketi Bayburt'ta çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Ramazan Bayramı dolayısıyla memleketi Bayburt'ta çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Ağbal, Zahit Mahallesi'nde Memnune Evsen Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Ağbal, huzurevi sakinlerinin bayramını kutlayarak, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Huzurevinde kalanlardan birinin Kur'an-ı Kerim'den sureler okuduğu ziyarette Ağbal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hayrettin Pala'dan bilgi aldı.

Ağbal, ziyaretin ardından gazetecilerin de bayramını kutlayarak, "Sizler de yaz kış, bayram seyran demeden çalışıyorsunuz. Halkın haber almasına önemli katkı sağlıyorsunuz. Siz değerli basın emekçilerinin de bayramını kutluyorum." dedi.

Cumhuriyet Caddesi'ndeki Bayburt Polisevini ziyaret eden Ağbal'ı, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, karşıladı. Kadın memurlar tarafından çiçek hediye edilen Ağbal, personelin bayramını kutladı.

Ağbal, şehit olan güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet, gazilere şifa dileyerek, "Polisimizin, askerimizin, korucumuzun bu ülke için ne kadar önemli olduğunu, terörle mücadelede ne kadar önemli rol aldıklarını gördük." diye konuştu.

Kahraman polis ve askerlerin canla başla o bölgede mücadele sürdürdüklerini belirten Ağbal, "Yüreklerimiz orada. Rabbim onları her türlü kötülükten korusun. Sizlere de yapmış olduğunuz görevlerde başarılar diliyorum. Allah her türlü kötülükten, şerden sizleri korusun, güzel hizmetler nasip eylesin." temennisinde bulundu.

Ağbal, daha sonra Esentepe Mahallesi'ndeki İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Jandarma Albay İbrahim Ayhan Vural tarafından karşılanan Ağbal, askerlerle tek tek bayramlaştıktan sonra şeref defterini imzaladı.

Bayburt Devlet Hastanesini ziyaret eden Ağbal, personelin, hastaların ve refakatçilerin bayramını kutladı.

Ağbal, Muş'un Hasköy ilçesinde 17 Eylül 2015'de polis aracının devrilmesi sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Serkan Saka'nın Uzungazi Mahallesi'ndeki ailesine de ziyarette bulundu. Ağbal, basına kapalı gerçekleştirilen ziyarette, aile ile yaklaşık 20 dakika görüştü.

Bakan Ağbal, dün Bayburt-Erzincan karayolunun Oruçbeyli köyü mevkisinde meydana gelen trafik kazasında ölen Cemal (37) ve ağabeyi Bilal Muslu'nun (42) merkeze bağlı Akşar köyündeki cenaze törenine katıldı.

Ağbal, Gültepe Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Muslu ailesine taziyelerini iletti.

Ziyaretlerde Bakan Naci Ağbal'a Vali İsmail Ustaoğlu, AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal ve diğer ilgililer eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Naci Ağbal AK Parti Muslu Politika Güncel Haberler

title