Haberler

Malik Fathi Taraftarlara Mektup Yazdı

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) Takımlarından Hertha Bsc Berlin'den Rusya'nın Spartak Moskova Takımına Transfer Olan Türk Kökenli Futbolcu Malik Fathi, Berlin'deki Taraftarlara Mektup Yazdı.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hertha BSC Berlin'den Rusya'nın Spartak Moskova takımına transfer olan Türk kökenli futbolcu Malik Fathi, Berlin'deki taraftarlara mektup yazdı.

Babası Türk, annesi Alman olan Malik, Berlin'de yayımlanan B.Z gazetesi aracılığıyla taraftarlarına gönderdiği mektupta, 2 haftadan bu yana Moskova'da bulunduğunu, farklı bir hayat olmasına rağmen Moskova'daki hayatın hoşuna gittiğini belirtti.

Moskova'nın Berlin'den daha büyük ve biraz da düzensiz olduğunu ifade eden Malik, ev bulma gibi işlerle uğraştığını, bundan dolayı Moskova'nın sadece birkaç yerini gördüğünü, iyi bir bölgede güzel bir ev bulduğunu kaydetti.

Sportif olarak da her şeyin iyi gittiğini, St. Peterburg'a karşı aldıkları beraberlikten sonra ikinci karşılaşmayı 1-0 kazandıklarını belirten Malik, iki karşılaşmada da baştan sona oynamasından dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Televizyon'da Alman kanallarını izleyemediğini, ancak eski takımı Hertha BSC Berlin'i yakından izlediğini ifade eden Malik Fathi, ligde geri kalan maçlarda Hertha Berlin'e şans dileyerek, “Özellikle siz taraftarlar, Hertha Berlin'in ligin üst sıralarında yer almasını hak ettiniz” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title