Haberler

Mali Kongre Seçime Dönüştü

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesine Bağlı Filyos Beldesinde, Hisarönü Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin Mali Kongresi Öneri Üzerine Başkanlık Seçimine Dönüştü.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde, Hisarönü Esnaf ve Sanatkarlar kredi kefalet kooperatifinin Mali kongresi öneri üzerine başkanlık seçimine dönüştü.

Filyos beldesinde Hisarönü Esnaf ve Sanatkarlar kredi kefalet kooperatifinin Mali kongresi yapıldı. Melek Ahmet Şanlı Anadolu Lisesinin toplantı salonunda gerçekleşen kongreye Filyos Beldesi Belediye Başkanı Hilmi Uzun, Saltukova Beldesi Belediye Başkanı Adil Düzlü, Zonguldak-Bartın-Karabük İlleri Bölge Birliği Başkan Vekili ve Karabük Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Atilla Aygün, Zonguldak-Bartın-Karabük İlleri Bölge Birliği Başkan Vekili ve Bartın Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sayın Ersöz Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Alaattin Toros, Kilimli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Orhan Gülay, Zonguldak Halk Bankası Müdürü Metin Koçer, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. 12 üye tarafından verilen önerge ile gündeme seçim maddesi eklenirken oylamaya sunuldu. Oylama kabul edilmesi üzerine liste hazırlanarak seçime gidildi. Hisarönü Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Fikret Cansızoğlu, "Hisarönü Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi yönetim kurulumuzla devraldığımız 17 ağustos 2003 yılından bugüne kadar yılmadan özveri ile sizlere hizmet için çalıştık. Kooperatifi aldığımızda yüzde 420 takip oranı olan iflas etmiş bir koopratif adeta kapısına kilit vurulmuş biz yönetim kurulumuzla gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Merkez birliği başkanımız Abdülkadir Akgül ile birebir görüşerek takip oranlarını yüzde 100'ün altına düşürerek ve o gün bölge birliğimizin de maddi katkıları ile 2005 yılının 2. ayında siz ortaklarımıza kredi vermeye başladık. 2005 yılının 2. ayından itibaren yıl içerisinde 255 bin YTL, 2006 yılında 612 bin 500 YTL, 2007 yılında 700 bin YTL kredi verdik buda esnafımızı önemli ölçüde rahatlattı ve işlerinin devam etmesini sağladı" dedi.

Konuşmaların ardından tek adayın bulunduğu seçimde mevcut yönetim tekrar seçildi.

(SA-ET-Y) 23.03.2008 19:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title