Haberler

Malezyalı Gazetecilerden Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'na Ziyaret

Malezya Büyükelçiliği Turizm Müşavirliği'nin Organizasyonu ile Trabzon'a Gelen Malezyalı Gazetecilerden Oluşan Heyet Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı Ziyaret Etti.

Malezya Büyükelçiliği Turizm Müşavirliği'nin organizasyonu ile Trabzon'a gelen Malezyalı gazetecilerden oluşan heyet Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

TTSO Başkanı Şadan Eren, Malezyalı gazetecilerin Trabzon'u ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu ziyaretin iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesinde bir başlangıç olmasını arzu ettiklerini söyledi.

Malezyalı iş adamlarının Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'ndeki fuarlara katılmalarını isteyen ve Trabzon'da otel yapmaya davet eden Eren, bu tür faaliyetlerin ikili ilişkilerin gelişmesinde önemli olduğunu belirtti.

Malezyalı gazeteciler de Türkiye'de kaldıkları süre içerisinde Trabzon'u tanıma imkanı bulmaktan dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirerek, bu ziyaretin kendileri için tarihi bir öneminin olduğunu söylediler. Malezya ile Türkiye arasındaki ilişkilerin 14. yüzyılda başladığını hatırlatan Malezyalı gazeteciler, başbakanlarının Türk kökenli olduğunu ifade ettiler.

Ziyarette karşılıklı verilen hediyelerin ardından toplu olarak resim çektirildi.

(AÖ-ÖS-MU-Y) 09.06.2008 17:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title