Haberler

Malazgirt'te Yılsonu Sergisi

Muş’un Malazgirt ilçesindeki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen yılsonu sergisi büyük ilgi gördü.

Muş'un Malazgirt ilçesindeki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen yılsonu sergisi büyük ilgi gördü.

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, eğitim öğretim yılı içerisinde yaptıkları eserleri, okulun konferans salonunda düzenlenen sergiyle tanıttılar. Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı ve eşi Sevil Kırlı, Malazgirt Garnizon Komutanı Üsteğmen Erhan Kaya Sümer, Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve çok sayıda davetlinin katıldığı sergi, renkli görüntülere sahne oldu. Serginin açılış kurdelesini kesen Kaymakam Soner Kırlı, sergiyi beğendiğini ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Kaymakam Kırlı, "Burada kızlarımızın bir birinden güzel el emeği ve göz nuru eserlerini görünce çok mutlu oluyoruz. Çok güzel ve başarılı bir sergi olmuş. Bir birinden güzel ve eğitici şeyler yapmışlar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Davetlilere, okulun yiyecek içecek bölümü öğrencileri tarafından hazırlayan bir birinden lezzetli yiyecekler, Ramazan ayı dolayısıyla paketler halinde sunuldu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Soner Kırlı Vedat Kaya Malazgirt Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title