Haberler

Malazgirt'te Resim Sergisi

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt ilçesindeki Alparslan Ortaokulu öğrencileri tarafından resim sergisi açıldı.

MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt ilçesindeki Alparslan Ortaokulu öğrencileri tarafından resim sergisi açıldı.

Alparslan Ortaokulu öğrencileri tarafından Malazgirt Kültür Merkezi'nde düzenlenen serginin açılışını Malazgirt Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya yaptı. Resim öğretmenlerinin gözetiminde hazırlanan ve 100 parça eserin yer aldığı sergi, 3 gün boyunca açık kalacak.

Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı ve eşi Sevil Kırlı da sergiyi gezerek, eserleri çok beğendiklerini ifade ettiler. Kaymakam Kırlı, "Alparslan Ortaokulu öğrencilerimizin hazırlamış olduğu bu sergiyi beğenerek gezdim. Yetenekleriyle beni çok şaşırttılar. Gösterdikleri bu başarı nedeniyle başta öğrenciler olmak üzere öğretmenlerimizi ve velilerimizi kutluyorum. Malazgirt Kaymakamlığı ve belediyesi olarak eğitim öğretimin yanında sosyal faaliyetlere de önem veriyoruz. Tek kanatlı bir kuş asla uçamaz. Sanatsal ve sportif faaliyetlerle çocuklarımızın gelişimine katlı sağlamayı hedefliyoruz" dedi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Soner Kırlı Vedat Kaya Malazgirt Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title