Haberler

Malazgirt'te Engellilere Motorlu Araç Dağıtımı

Muş Valisi Aziz Yıldırım’ın katılımıyla Malazgirt ilçesinde yaşayan 11 engelli gence motorlu araç dağıtımı yapıldı.

Muş Valisi Aziz Yıldırım'ın katılımıyla Malazgirt ilçesinde yaşayan 11 engelli gence motorlu araç dağıtımı yapıldı.

Malazgirt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından Kültür Merkezinde düzenlenen 'Engellilere Motorlu Araç' projesinin tanıtım toplantısına Muş Valisi Aziz Yıldırım'ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin, Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, Muş Engelliler Derneği Başkanı Bedri Korkmaz, Malazgirt 1071 Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Rahmi Söğüt, kurum amirleri ile engelliler ve aileleri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Muş Valisi Aziz Yıldırım, Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı ve Malazgirt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Yakup Bozkurt'a teşekkür etti. Yıldırım, devletin ve hükümetin özellikle son yıllarda sosyal hizmette önemli reformlar gerçekleştirdiğini ifade ederek, "Ben başta Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza teşekkür ediyorum. Devletimizin mevzuatlar gereği ilçedeki engelli vatandaşlarımızın yüzünü güldürdüğünü görüyoruz. Bu da bizleri hayli memnun ediyor. Engelli olmak bir hastalık değildir. Yeter ki biz zihnimizdeki ve gönlümüzdeki engelleri kaldıralım. Bunları yapabildiğimizde hiç kimsenin engelli olmadığını göreceğiz. Engellilere normal insan gibi davranmalı, onlarla hayatımızı aynı şekilde devam ettirmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmanın ardından 11 engelliye Muş Valisi Aziz Yıldırım ve protokol üyeleri tarafından motorlu araçları teslim edildi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aziz Yıldırım Malazgirt Kırlı Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title