Haberler

Malazgirt'te Anneler Günü Etkinliği

Muş'un Malazgirt ilçesindeki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından "Anneler Günü" nedeniyle bir program düzenlendi.

Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, Malazgirt Jandarma Komutanı Binbaşı Serdar Uğurlu, Malazgirt Garnizon Komutanı Üsteğmen Erhan Kaya Sümer, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz, Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burada konuşan Kaymakamı Soner Kırlı'nın eşi Sevil Kırlı, annelerin çok özel ve çok kutsal olduğunu ifade etti. Sevil Kırlı, "Ben iki çocuk annesi biri olarak anneliğin ne kadar kutsal olduğunu bizzat yaşararak öğrendim. Uykusuz geceler ve sadece çocuk kanallarının açık olduğu televizyonlar, fakat bunun yayında Anneler Gününde boynunuza sarılan ve size bahçeden kopardığı çiçekleri veren, siz hastalandığınız zaman 'anne ben sensiz ne yaparım' diyen afacanlar. Annelik kutsal, özel ve güzeldir. Şehit Arslan Kulaksız'ın eşi Sibel Kulaksız da bir anne. Eşi gözü önünde şehit edilen bir anne. Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk'ün eşi Ayşegül Safitürk benim canım arkadaşım da bir anne. Başta şehitlerimizin anneleri olmak üzere şehit eşlerinin Anneler Gününü kutluyorum. Ayrıca kendi annem ve tüm annelerin de gününü kutluyorum" dedi.

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirler okunarak, şarkılar seslendirildi. 'Anneler Yarışıyor' programından sonra Anneler Gününe yönelik düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından hediyeler verildi.

Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı tarafından Malazgirt ilçesinde şehit olan Binbaşı Arslan Kulaksız başta olmak üzere Malazgirtli şehitler adına aile bireylerine plaket takdim etti. Yapılan çekilişle annelere çeşitli hediyelerin verilmesiyle program sona erdi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anneler Günü Soner Kırlı Malazgirt Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
title