Haberler

Malatyaspor ve Malatya Belediyespor Sezonu Törenle Açtı

Tff 1. Lig Takımlarından Malatyaspor ile Tff 3. Lig Takımlarından Malatya Belediyespor, Düzenlenen Törenle 2007-2008 Futbol Sezonunu Açtı.

TFF 1. Lig takımlarından Malatyaspor ile TFF 3. Lig takımlarından Malatya Belediyespor, düzenlenen törenle 2007-2008 futbol sezonunu açtı.

Malatya İnönü Stadı'nda düzenlenen sezon açılış törenine AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz, Mehmet Şahin ve İhsan Koca, AK Parti İl Başkanı Ahmet Çakır, Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Belediyespor Kulübü Başkanı Fahrettin Eserdi ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Eğitim Vakfı Başkanı Şaban Taçyıldız, bazı oda dernek, sendika ve sivil toplum örgütü başkan veya temsilcisi ile taraftarlar katıldı.

Törende Malatya Belediyesi Mehteran ekibinin marşlar söylemesinin ardından kurbanlar kesildi. Her iki takımın futbolcuları ve teknik heyeti, kurbanların kanlarını alınlarına sürerek sahaya çıktı. Her iki takımın teknik heyeti ve futbolcuları da taraftarlara tanıtıldı. Daha sonra Malatyaspor ile Malatya Belediyespor hazırlık maçı yaptı.

(NA-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title