Haberler

Malatya: Zorla Evlendirilmek İstenen 15 Yaşındaki Genç Kızı Polis Kurtardı

Malatya'da, 18 Yaşında Bir Gençle Dini Nikahla Evlendirilerek Bir Evde Zorla Tutulduğunu İddia Eden 15 Yaşındaki Genç Kız, Polisi Arayıp Yardım İsteyince Kurtarıldı.

Malatya'da, 18 yaşında bir gençle dini nikahla evlendirilerek bir evde zorla tutulduğunu iddia eden 15 yaşındaki genç kız, polisi arayıp yardım isteyince kurtarıldı.

Olay, Malatya'nın Yamaç Mahallesinde meydana geldi. 155 Polis İmdat telefonunu arayan F.K. (15) adlı genç kız zorla bir evde tutulduğunu söyleyerek yardım istedi. İhbar üzerine harekete geçen polis, adreste F.K. ile yanında bulunan A.K. adlı bayanı polis merkezine götürdü.

F.K. adlı genç kız, ifadesinde, Y.K. (18) ile dini nikahlı olarak evlendirildiğini ve silah tehdidiyle zorla alıkonularak cinsel ilişkiye zorlandığını iddia etti.

Polis, genç kızla dini nikahla evlendirilen Y.K. ile olayla ilgisi bulunan ve evinde bir adet kuru sıkı tabanca bulunan S.Y. (29) adlı şahsı yakaladı. Suçlamaları kabul etmeyen 2 şahıs adli mercilerce serbest bırakıldı.

Polis olayla ilgili M.K., Ş.K., F.Ö. ve Z. adlı şahısları arıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title