Haberler

Malatya Ziraat Odası Başkanı Polatbaş Mitinge Davet Etti

Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, Ülke Genelindeki Sıkıntılar Dururken, Siyasilerin Suni Gündem Oluşturduklarını İleri Sürdü.

Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, ülke genelindeki sıkıntılar dururken, siyasilerin suni gündem oluşturduklarını ileri sürdü.

Çiftçi ve esnafın büyük sıkıntılar içerisinde olduklarını kaydeden Polatbaş, "Sıkıntıların çözülmesi noktasında çalışmalar yapılacağına, parti kapatmasıyla uğraşılıyor" dedi.

Ülke geneli ve Malatya'da yaşanan olaylara makamında düzenlediği basın toplantısında değinen Polatbaş, "Malatya'da su kavgaları başladı. İnsanlar birbirlerini öldürüyor. Daha yakın zamanda yaşadığımız olaylar ortada. Siyasiler ise suni gündemle kamuoyunu meşgul ediyor. Partileri halk kapatır. Milletin içerisinde derin vicdani yaralar açmaya kimsenin hakkı yok. Parti kapatmakla bir yere varılamaz. Parti kapatmak ve darbelerle bir yere varılamadığını bu ülkenin insanları yaşadı ve gördü. Bu nedenle cumartesi günü yapılacak mitinge bütün vatandaşlarımız katılsın ve seslerini yükseltsinler" şeklinde konuştu.

(FD-OÇ-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title