Haberler

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Sahasında Farklı Kazandı

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 2.Grup'ta lider Malatya Yeşilyurt Belediyespor sahasında karşılaştığı Araban Belediyespor'u 3-0 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 2.Grup'ta oynanan 9'uncu hafta mücadelesinde lider Malatya Yeşilyurt Belediyespor, kendi sahasında Araban Belediyespor'u konuk etti. Rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Malatya temsilcisi Erdal ve Meye'nin golleriyle sahadan 3-0 galip ayrılarak puanını 19'a yükseltti. Malatya ekibinde Meye, mücadelenin 33. ve 75. dakikalarında kaydettiği 2 golle yıldızlaşırken mücadelenin üçüncü golü ise 82. dakikada Erdal'dan geldi.

Yeşiltepe 3 nolu sahada oynanan müsabakayı Tarık Güldal, Salih Karabudak, Tugay Gönenci hakem üçlüsü yönetti.

Yeşilyurt Belediyespor müsabakaya Önder, Bedrettin, Erdem, Mehmet Ali, Ziya, Sefa, Harun, Erdal, Vedat, Meye Tolga on biriyle çıktı.

Maçın genelinde rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Yeşilyurt Belediyespor 33'üncü dakikada Gabonlu oyuncusu Meye'nin bireysel çabasıyla geliştirdiği pozisyonda golü buldu ve bu golle ilk 45 dakikayı 1-0 önde kapattı.

Müsabakanın ikinci yarısına da etkili başlayan taraf ev sahibi Yeşilyurt Belediyespor oldu. Mavi beyazlılarda 75.dakikada Araban savunmasının hatasında Harun, fırsatçılığını kullandı ve onun yaptığı mükemmel asistte Meye golü atarak farkı 2'ye çıkarttı.

Müsabakanın sonlarına doğru Harun bir kez daha golün hazırlayıcısı oldu.

Harun'un pasında bu kez golcü Erdal Küçükkara sahne aldı ve kaydettiği golle maçta son sözü söyleyen isim oldu. Bu sonuçla Malatya Yeşilyurt Belediyespor sahasında ligin güçlü ekibi Araban Belediyespor'u 3-0 mağlup ederek 3 puana uzanan taraf oldu.

-Tekin: "Kazandığımız için mutluyuz"

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yeşilyurt Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Tekin, geçen hafta aldıkları yenilgiyi bir nebze olsun unutturma adına önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Hafta içerisinde Adıyaman 1954 müsabakasının şokunu atlatabilme adına çalışmalarının olduğunu kaydeden Tekin, "Adıyaman maçında son dakikada yediğimiz golle tam bir şok yaşamıştık. Hafta içerisinde o maçı unutturmak için sıkı çallıştık. Tabi sahamızda ligin güçlü takımlarından biriyle oynadık. Kazandığımız için mutluyuz" dedi.

-"İnşallah hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz"

Orta saha oyuncusu Erdem İsotçu ise yaptığı açıklamada, "Zor bir maçı kolaya çevirerek galip gelmeyi bildik. Arkadaşlarım bugün çok iyi mücadele etti. İnşallah hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz" diye konuştu.

-"Araban maçı bir şanstı"

Takımın golcü ismi Erdal Küçükkara da kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Geçen hafta şansız bir yenilgi almıştık. O maçı unutmamamız ve telafi etmemiz açısında Araban maçı bir şanstı. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Önümüzde bir ara var. Bu aradan en iyi şekilde çıkmak istiyoruz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeşiltepe Yeşilyurt Malatya Araban Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title