Haberler

Malatya Valisi Şahin Akçadağ ve Doğanşehir'i Ziyaret Etti

Şahin, iki ilçede yapımı süren tünel inşaatlarında incelemelerde bulundu

Malatya Valisi Vasip Şahin, Akçadağ ve Doğanşehir ilçelerini ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Vali Şahin'in Akçadağ ve Doğanşehir'de Karayolları Elazığ 8. Bölge Müdürlüğü tarafından yapımı sürdürülen tünellerde ve bazı tesislerde incelemelerde bulunduğu belirtildi.

Şahin'in Akçadağ'da Karahan Tüneli'nde incelemeleri kapsamında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldığı kaydedildi.

Gidiş ve geliş, iki şerit olarak inşa edilen tünelin gelecek yıl tamamlanarak ulaşıma açılmasının beklendiği, bu sayede Malatya-Kayseri karayolunda ulaşımda büyük rahatlama sağlanacağı ifade edildi. Vali Şahin'in buradan Levent Vadisi'ne geçerek gözetleme terasından vadiyi izlediği belirtildi.

Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar'la Erkenek Tüneli'ne giderek buradaki çalışmaları da inceleyen Şahin, inşaatı sürdüren firma yetkilisinden bilgi aldı.

Çift şerit olarak yapılan tünelin tamamlanmasıyla Malatya'nın Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz Bölgelerindeki illerle ulaşımının rahatlayacağı kaydedildi.

Erkenek beldesinde faaliyet gösteren su şişeleme tesisini de gezen Şahin'in, daha sonra beldeden ayrıldığı aktarıldı. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Vasip Şahin Doğanşehir Akçadağ Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title