Haberler

Malatya: Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi

Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Fahrettin Eserdi, Malatya İnönü Stadı hakkında olumlu rapor geldiğini ve pazar günü Kasımpaşaspor maçının Malatya'da oynanacağını söyledi.

Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Fahrettin Eserdi, Malatya İnönü Stadı hakkında olumlu rapor geldiğini ve pazar günü Kasımpaşaspor maçının Malatya'da oynanacağını söyledi.

Kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Fahrettin Eserdi, yaptığı açıklamada, Malatya İnönü Stadı'nda maç oynanabileceğine karar verildiğini belirtti. Eserdi, Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ'ın kendisini arayarak, kulübün yaptığı incelemenin geçerli kabul edildiğini, dolayısıyla kapalı tribüne seyirci alınmasında sakınca olmadığını bildirdiğini söyledi.

Eserdi, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün incelemesinde beton değerinin C6 olarak verildiğini ama Malatyaspor'un yaptırdığı incelemede C20 değerinin çıktığını belirterek, "Zamanında bu inşaatı yapan firma bugünkü sıfır inşaatlarda dahi kullanılmayan malzemeler kullanmış. C12'nin altındaki yapılar için kullanılmayacak raporu veriliyor. Hocalarımız gece gündüz demeden, mesai tanımadan, titizlikle incelemelerini yaptılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Eserdi, ligin ilk haftasında deplasmanda aldıkları Elazığspor yenilgisi üzerine, Kulüp Başkanı Haşim Karadağ, Başkan Vekili İlyas Karahan ve Başkan Yardımcıları Atilla Kantarcı ve Ali Alkış'tan oluşan yönetim heyetinin, Teknik Direktör Hikmet Karaman ile bir toplantı yapıp, bilgi aldığını da söyledi. Eserdi, "Malatyaspor'un hedefte iken mutlaka yapması gerekenler olduğuna biz de inanıyoruz. Gerekli önlemler alındı. Hafta içinde uygulamaya konulunca bu önlemleri duyacaksınız. Her şey gözden geçirildi. Malatyaspor'a yararı olmayacak futbolcuyu kadroda tutmanın anlamı yok. Şampiyonluk hedefine ulaşmak için gitmesi gereken oyuncular varsa gidecek, alınması gereken oyuncular varsa alınacak" dedi.

Eserdi, Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Kasımpaşaspor maçının bilet fiyatlarının açık tribün 3, maraton 5, kapalı AB 10, VIP sarı 20, VIP kırmızı 30 YTL'den satışa çıkarıldığını da sözlerine ekledi.

Bu arada, Malatya'nın yerel gazetelerinden Bakış Gazetesi, Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ'ın, sarı-kırmızılı futbolculardan Recep ve Effa'nın takımdan gönderildiğini ve Aytaç'ın da takımdan gönderilebileceğini söylediğini yazdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title