Haberler

Malatya: Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Malatyaspor, ligin ilk haftasında Elazığspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Pınarbaşı Tesisleri'nde yapılan antrenmana, Teknik Direktör Hikmet Karaman rahatsızlığı nedeniyle katılmazken, sarı-kırmızılı futbolcular antrenörler Mustafa Taşar ve İlker Yağcıoğlu yönetiminde çalıştı. Sarı-kırmızılı futbolcular, antrenmanda düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yarı alanda çift kale maç yaptı. Çift kale maçta mağlup olan takımın futbolcularına 20 şınav çekme cezası verildi. Sakatlığı bulunan Bülent Akın'ın katılmadığı antrenmanda futbolcuların hayli neşeli oldukları gözlendi.

Bu arada, adı şike iddialarına karıştığı için kötü günler geçiren Çek futbolcu Senkerik'in yavaş yavaş eski formuna ve neşesine kavuştuğu gözlendi. Antrenmanda hayli hırslı olduğu gözlenen Senkerik, yaşadığı kötü günlerden sonra ilk kez sessizliğini bozarak, Elazığspor maçıyla ilgili basın mensuplarının sorularını cevapladı. Çek futbolcu, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini, bu nedenle Elazığ deplasmanından mutlaka 3 puanla dönmeleri gerektiğini belirtti.

İsveçli futbolcu Johanson ise çok iyi bir takım olduklarını söyleyerek, sezon sonunda kesinlikle şampiyon olarak yeniden Süper Lig'e yükseleceklerini söyledi.

öte yandan boğaz enfeksiyonu geçiren Serkan Bensol, sakatlığı bulunan Bülent Akın ile geçen hafta antrenmanda burnu kırılan Turgay'ın büyük ihtimalle Elazığspor maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title