Haberler

Malatya: Türk Telekom Lig A

Türk Telekom Lig A'nın ilk yarısını 4.sırada tamamlayan Malatyaspor'un ara transfer döneminde alacağı futbolcuların Malatyaspor Gecesi'nden elde edilecek gelire göre belirleneceği bildirildi.

15 Aralık Cuma günü İstanbul Yeşilköy Polat Ronesans Oteli'nde düzenlenecek Malatyaspor Gecesi'nde kulübe para toplanacağı belirtildi.

Malatyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Hakan Kodaman, Malatyaspor'un gecesinden elde edilecek gelire göre ara transferde futbolcu alınacağını söyledi. Malatyaspor Gecesi'ne katılımın iyi olması için Malatyalı iş adamlarından ilgi beklediklerini söyleyen Kodaman, "Malatyasporluyum demekle Malatyasporlu olunmaz. Malatyaspor'a maddi katkı sağlanmasını bekliyoruz. Çünkü, ara transfer döneminde alacağımız futbolcular için para gerekiyor"dedi.

İstanbul'da düzenlenecek Malatyaspor Gecesi'ne sanatçı olarak Nihat Doğan ve Ceylan'ın katılacağı öğrenildi.

Bu arada, Türk Telekom Lig A'nın ilk yarısında 16 gol atarak gol krallığı yarışında birinci sırada olan Malatyaspor'un forvet oyuncusu Taner Demirbaş, ikinci yarıda da gollerini devam ettirip lig sonunda gol kralı olmak istediğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title