Haberler

Malatya: Türk Telekom Lig A

Türk Telekom Lig A'da Zirve Mücadelesi Veren Malatyaspor, Akçaabat Sebatspor Karşılaşmasının Taktik Provasını Yaptı.

Türk Telekom Lig A'da zirve mücadelesi veren Malatyaspor, Akçaabat Sebatspor karşılaşmasının taktik provasını yaptı.

Teknik Direktör Hayati Palancı yönetiminde, Pınarbaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcular, düz koşunun ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Teknik Direktör Palancı, çalışma sırasında hata yapan futbolcularını sık sık uyardı. Antrenmanda, ayak bilekleri burkulan Effa ve Alperen ile sakat olan Turgay ve kondüsyon eksikliği bulunan Alper, düz koşu yaptı. Sakat olan ve İstanbul'da tedavi gören İlhan Var'ın ise birkaç hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Bu arada, Teknik Direktör Hayati Palancı tarafından izinli olduğu belirtilen, ancak istifa ettiği yönünde dedikodular çıkan Yardımcı Antrenör Cemil Tonguç, bugünkü antrenmana katıldı.

Öte yandan, Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Fahrettin Eserdi, Akçaabat Sebatspor karşılaşmasının zirveden kopmama adına önemli olduğunu belirterek, "1-0 olsun bizim olsun" dedi. Eserdi, takımda sakatlığı süren oyuncular bulunduğunu, ancak yerlerine görev verilecek futbolcuların üzerlerine düşeni yapacaklarına inandığını dile getirerek, "İstanbulspor karşısında kaybettiğimiz puanları, Akçaabat Sebatspor karşılaşmasında telafi etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Malatyaspor, Akçaabat Sebatspor maçı için yarın saat 17.15 uçağıyla Ankara'ya, oradan da Trabzon'a, Trabzon'dan da maç günü karayoluyla Akçaabat'a geçecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title