Haberler

'Malatya Sivas Karayolundaki Bölünmüş Yol Çalışmalarına Bu Yıl Başlanacak'

AK Parti Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Malatya Sivas Karayolundaki Bölünmüş Yol Çalışmalarına Bu Yıl Başlanacağını Bildirdi.

AK Parti Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Malatya Sivas karayolundaki bölünmüş yol çalışmalarına bu yıl başlanacağını bildirdi.

Ölmeztoprak, yaptığı yazılı açıklamada, Malatya Sivas karayolundaki bölünmüş yol çalışmalarına bu yıl başlanacağını, Malatya başlangıcından Sivas istikametine doğru 108 kilometre uzunluğundaki yolun etüd-proje ihalesinin yapıldığını belirtti.

Fuat Ölmeztoprak, proje yapım çalışmalarına başlandığını aktardı. Yolun Karayolları Genel Müdürlüğünün yatırım programına teklif edildiğini anlatan Ölmeztoprak, 2011 yılında bu yolun yapım çalışmalarına başlanacağını kaydetti.

Ölmeztoprak, 'Karayolları Genel Müdürlüğü nezdinde sürdürdüğümüz girişimler neticesinde, Malatya, Sürgü, Erkenek arasındaki 5 kilometrelik kısım geçen yıl bölünmüş yol olarak bitirildi. 12 kilometrelik kısımdaki yol ise 2011 yılının haziran ayında asfalt seviyesinde bitirilerek trafiğe açılacak. Malatya-Darende güzergahında ise Levent ayrımında iyileştirme çalışmaları ile 13 kilometrelik yolda ise yenileme çalışmaları ve sathi kaplama seviyesindeki çalışmalar bu yıl yapılacak' ifadelerini kullandı.

(YET-AY-NÖZ) - MALATYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title