Haberler

Malatya: Otobüste Anaokulu Eğitimi

Malatya'nın Tecde Mahallesi'nde Bulunan Mustafa Avni Cüre İlköğretim Okulu'ndaki Derslik Yetersizliği Sebebiyle Otobüs, Anaokulu Olarak Kullanılıyor.

Malatya'nın Tecde Mahallesi'nde bulunan Mustafa Avni Cüre İlköğretim Okulu'ndaki derslik yetersizliği sebebiyle otobüs, anaokulu olarak kullanılıyor.

Tecde Mahallesi Kayalık mevkiinde bulunan Mustafa Avni Cüre İlköğretim Okulu'nda dersliklerin yetersiz olması nedeniyle geçtiğimiz yıl dizayn edilen otobüs anaokulu olarak hizmet vermişti. Okuldaki derslik problemi çözülemeyince bu yıl da mobil ana okulu devreye girdi. Sınıf yetersizliği nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğü ve Malatya Belediyesi işbirliğiyle oluşturulan Mobil Ana Okulu'nda, sabahçı 15 ve öğleden sonra da 15 olmak üzere toplam 30 çocuğa ana okulu eğitim verdiklerini söyleyen İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim Şahin, otobüs içinde de olsa miniklere en iyi eğitimi vermeye çalıştıklarını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title