Haberler

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Hekimhan'da Konuştu;

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Ortadoğu’da yaşananlar Ortaçağda bile yaşanmamıştır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "Ortadoğu'da yaşananlar Ortaçağda bile yaşanmamıştır" dedi.

Ağbaba, Hekimhan'da beraberinde Hekimhan Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları, Eski İl Başkanı Hüseyin Baştürk, İl Başkan Yardımcısı İbrahim Çakır, İl Yöneticisi Coşkun Kurt, Hekimhan İlçe yöneticileriyle birlikte Hekimhan merkez, Hasançelebi, Yeşil, Karapınar, Akmağara, Başkınık, Köylüköyü, Güvenç, Basak ve Boğazgören'i ziyaret etti.

Ziyaretlerde yaptığı konuşmada "Malatya için çalışmaya devam edeceğim" diyen Ağbaba " Malatya'ya yapılan haksızlıklar, hukuksuzluklar Türkiye kamuoyunda gündeme geliyorsa, sizin oy verdiğiniz CHP Milletvekili sayesindedir. Malatya'nın Mecliste sesi çıkıyorsa, hükümet adım atmak ihtiyacı duyuyorsa bu bizim sayemizdedir. Oy versin vermesin herkesin milletvekili olmaya devam edeceğim. Malatya'ya yatırım gelmesi için, bütçeden yeteri kadar pay ayrılması için,benzer illerdeki gibi hizmetlerin yapılması için gece gündüz çalışacağımın bilinmesini istiyorum "ifadelerini kullandı.

"TOPLUMU SİNDİRDİLER"

Demokrasinin çok seslilik, özgür basın, özgür birey anlamına geldiğini belirten CHP Milletvekili Ağbaba, Türkiye'de özgür basının susturulduğunu iddia etti. Toplumun tüm kesimlerinin gerçekleri söylemekten çekinir hale geldiğini kaydeden CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Konuşan sendika, rektör, baro, aydın yok. İktidar elbette eleştirilebilir. Eleştirdikleri için kimse bundan dolayı korkmamalı. Ama bizim dışımızda konuşan kesim yok" şeklinde konuştu.

"CHP MÜCADELEYE DEVAM EDECEK"

"Ortadoğu'da yaşananlar Orta Çağda bile yaşanmamıştır. Kafa kesen, 12 yaşındaki çocuğun ciğerini söküp yiyen, küçük çocukları cariye diye satan bir örgütle karşı karşıyayız. Türkiye bölgedeki diğer ülkeler gibi değilse, bunu Laik Türkiye Cumhuriyeti'ne ve onun kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e borçluyuz. Cumhuriyet değerlerinin yıkılmaması için başta biz CHP'liler mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Veli Ağbaba Hekimhan Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title