Haberler

Malatya: Malatyaspor Yönetimi'nden Açıklama

Malatyaspor yönetimi, iç ve dış transfer çalışmalarının kulübün çıkarları ve olanakları doğrultusunda sürdürüldüğünü belirterek, ana hedefin Sarı-kırmızılı takımı Süper Lig'e taşıyacak güçlü bir kadronun oluşturulması olduğunu kaydetti.

Malatyaspor yönetimi, iç ve dış transfer çalışmalarının kulübün çıkarları ve olanakları doğrultusunda sürdürüldüğünü belirterek, ana hedefin Sarı-kırmızılı takımı Süper Lig'e taşıyacak güçlü bir kadronun oluşturulması olduğunu kaydetti.

Malatyaspor yönetimi, transfer çalışmalarıyla ilgili yazılı açıklamada bulundu. "Malatya Kamuoyuna Duyuru" başlığıyla yapılan yazılı açıklamada, Malatyaspor'u tekrar Süper Lig'e taşıyacak kadronun oluşturulacağı belirtildi. Transfer çalışmalarının kulübün çıkarları ve olanakları doğrultusunda devam ettiğinin belirtildiği açıklamada, "Malatyaspor'u Süper Lig'e taşıyacak güçlü bir kadronun oluşturulması ana hedefimizdir. Transfer çalışmaları sürecinde gerekli değerlendirmeler yönetim ile Teknik Direktör Levent Eriş tarafından verilip, karara bağlanmaktadır. Sezon sonunda sözleşmeleri sona eren oyunculardan Fevzi Tuncay, Mert Korkmaz, Ömer Erdoğan ve Serkan Bensol başka kulüplerle görüşmüşlerdir. Önümüzdeki sezon bu oyuncularla çalışılmamasına karar verilmiştir. Yabancı futbolculardan Jiri Homola, geçen sezon kiralık oynamış, kiralama süresinin sona ermesi nedeniyle ülkesine dönmüştür" denildi.

Statü gereği 2. Lig A Kategorisi'nde 2 yabancı oyuncu oynatılabileceği için Çek oyunculardan Zdenek Senkerik ve Jiri Masek ile yeni sezonda çalışmak istenildiğinin vurgulandığı açıklamada, "Adı geçen 2 oyuncunun kulübümüze yararlı olacağı düşünülmektedir.

Tomas Michalek, Sebastian Johansson ve Toth Balazs, Malatyaspor'un menfaatleri doğrultusunda değerlendirilecektir. Bu oyunculardan Michalek ve Toth, Malatya'ya gelmek istemediklerini belirttiklerinden dolayı kendilerine kulüp bakmaktadırlar. Emrah Eren ile Volkan Bekiroğlu, Turkcell Süper Ligi'nde top koşturmak istemektedirler. Bu oyuncular Malatyaspor'un menfaatleri doğrultusunda değerlendirilecektir. Malatyaspor yönetim kurulu ve teknik direktörü Evren Turhan ve Bora Körk ile çalışmaya devam etmek istemektedir.

Yurtdışına kiralık gönderilen Effa'nın durumu görüşülmüştür. Uygun teklif gelmesi halinde başka kulüplere verilecek. Teklif gelmezse 2+1 statüsünde oynamaları için Malatya'ya davet edilecekler" ifadeleri kullanıldı.

Geçen sezon başka kulüplere kiralık verilen Taner Demirbaş, Güngör Tuğcu, Fehmi Berk Sarıtaş, Taner Demirbaş, Mehmet Budak, Ramazan Kahya ve Mehmet Albayrak Malatyaspor'un oyuncuları olduğu ve gelecek sezon Malatyaspor kadrosunda yer alacağının belirtildiği açıklamada, "Taner Demirbaş için Sakaryaspor'un bir teklifi vardır. Bu oyuncuya ilişkin takdir Malatyaspor Kulübü'ne aittir. Malatyaspor, Taner Demirbaş'ı isterse başka kulübe verir, istemezse vermez. Şu ana kadar kesinleşen transferlerimiz, Karşıyaka'dan Emre Güsar, Orduspor'dan İlhan Var ve İstanbulspor'dan Serdar Samatyalı'dır" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title