Haberler

Malatya: Malatya Tabip Odası'ndan Lübnan'a Yardım

Türk Kızılay'ı Malatya Şubesi'nin Organize Ettiği Lübnan'a Yardım Kampanyasına Bir Destek de Malatya Tabip Odası'ndan Geldi.

Türk Kızılay'ı Malatya Şubesi'nin organize ettiği Lübnan'a yardım kampanyasına bir destek de Malatya Tabip Odası'ndan geldi.

Kızılay Malatya Şubesi'nin İnönü Kapalı Çarşı üzerinde kurduğu yardım çadırı önünde düzenlenen törenle, Lübnan'a gönderilmek üzere 3 bin YTL'lik kuru gıda makbuzu, Kızılay Malatya Şubesi Başkanı Ali Yalçın'a, Tabip Odası Başkanı Mehmet Gündüz tarafından teslim edildi. Kızılay Malatya Şubesi Başkanı Ali Yalçın, "İnsanlık trajedisinin yaşandığı Lübnan'a bir nebze de olsa yardım edebilmek için şube olarak kuru gıda yardım kampanyası başlattık. Kampanyamıza destek veren Tabip Odası'na teşekkür ederiz" dedi.

Malatya Tabip Odası Başkanı Mehmet Gündüz ise her yıl geleneksel olarak Ramazan ayında üyelerine iftar yemeği verdiklerini, bu kez iftar yemeği vermeyip, iftar yemeğinde kullanılan 3 bin YTL'lik gıdayı Kızılay aracılığıyla Lübnan'a gönderdiklerini bildirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title