Haberler

Malatya: Malatya Sivil Toplum Örgütleri İstişare Toplantısı

Malatya Belediyesi Yerel Gündem 21 Tarafından Belli Aralıklarla Düzenlenen Sivil Toplum Örgütleri İstişare Toplantıları Devam Ediyor.

Malatya Belediyesi Yerel Gündem 21 tarafından belli aralıklarla düzenlenen sivil toplum örgütleri istişare toplantıları devam ediyor.

Toplantıya, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Baysar ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. Kent yönetiminde sivil toplum örgütlerinin önemine değinen Başkan Akın, kent sorunlarının doğru tespiti ve çözümü noktasında her türlü görüş ve önerilerin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, çağdaş kentlerde halkın yönetimde söz sahibi olduğunu ve kent sorunlarının çözülmesinde etkili olduklarını belirtti. Akın, Malatya Belediyesi olarak şu ana kadar yapılan tüm çalışmalarda sivil toplum örgütleriyle istişare ettiklerini ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title