Haberler

Malatya: Malatya'da Yankesicilik Olayı

Malatya'da Minibüs İçerisinde Bir Kişinin Cebinden 900 YTL Para Çalan 2 Kişi, Daha Sonra Paranın Bir Kısmını Asayiş Şubesine Gönderdi.

Malatya'da minibüs içerisinde bir kişinin cebinden 900 YTL para çalan 2 kişi, daha sonra paranın bir kısmını asayiş şubesine gönderdi.

Edinilen bilgilere göre, Çevreyolu üzerinde bir minibüse binen M.K. isimli şahıs, cebindeki 900 YTL'nin yankesicilik suretiyle çalındığını fark edince Asayiş Şubesi'ne giderek şikayetçi oldu. Burada sabıkalılarla ilgili albümü inceleyen M.K, parasını alan M.M. ile E.Ö. isimli şahısları teşhis etti. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, asayiş şubesine gelen A.K. isimli bir vatandaşsa, yankesicilik suretiyle parayı alan şahısların kendisine 872 YTL parayı vererek asayiş şubesine götürmesini istediklerini söyledi. Gelişme karşısında şaşıran görevliler, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla parayı alarak, sahibine teslim etti. M.M. ve E.Ö. adlı şahıslar polis ekiplerince aranıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title