Haberler

Malatya: Malatya'da Uçak Sefer Sayıları Düşüyor

Türk Hava Yolları'nın (THY) Malatya - Ankara Seferlerini Haftada 4 Güne Düşürmesinin Ardından Atlas Jet Şirketi de 8 Ocak 2007 Tarihinden İtibaren Malatya Uçak Seferlerini Durduruyor.

Türk Hava Yolları'nın (THY) Malatya - Ankara seferlerini haftada 4 güne düşürmesinin ardından Atlas Jet Şirketi de 8 Ocak 2007 tarihinden itibaren Malatya uçak seferlerini durduruyor.

THY'nin, Ankara'ya sefer yapan tek havayolu şirketi olmasına ve yüksek yolcu talebine karşın geçtiğimiz haftalarda Ankara- Malatya arasında daha önce her gün yapılan karşılıklı uçak sefer sayısını haftada 4'e düşürdüğü bildirildi. Malatya, şimdi de Atlas Jet'in haftanın her günü İstanbul'dan karşılıklı olarak düzenlediği uçak seferlerini durdurma kararıyla karşı karşıya kaldı.

Malatya seferlerine 2 yıl önce başlayan, doluluk oranı yüksek olduğu belirtilen Atlas Jet'in, 8 Ocak'ta Malatya'ya son seferini yapacağı, daha sonra Malatya hattını kapatacağı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title