Haberler

Malatya: Malatya'da Kros Ligi Kuruldu

Malatya'da atletizmin geliştirilmesi için ikinci kez kros ligi oluşturuldu.

Malatya'da atletizmin geliştirilmesi için ikinci kez kros ligi oluşturuldu.

Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Bayansalduz, ilki geçen yıl düzenlenen ve Türkiye'de tek olan Atletizm Kulüpler Kros Ligi'nin bu yıl da devam ettiğini söyledi. Bayansalduz, "Minik bayanlar ve erkeler ile yıldız bayanlar ve erkekler kategorisinde, 19 takımdan toplam 150 sporcunun katılımı ile 3 Haziran 2006'da birinci etabı yapılan ligin ikinci etabı, 10 Haziran 2006'da gerçekleştirildi. Üçüncü ve dördüncü etapları ise 14-21 Ekim 2006 tarihlerinde yapılacak. Oldukça çekişmeli geçen lige okul spor kulüplerinin yoğun ilgi göstermesi, Atletizm'in geleceği açısından büyük bir önem arz etmektedir" dedi.

İnönü Üniversitesi kampüsü karşısına yapılması için ihale edilen Atletizm Kompleksi'nin tamamlanmasıyla bu spor dalında Malatya'da altyapıyı da oluşturmuş olacaklarını söyleyen Bayansalduz, "Malatya'da Ateltezim sporunu geliştirip milli takıma sporcular göndereceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title