Haberler

Malatya: Malatya'da Fıkra Gibi Olay

Malatya'da Bir Genç, Kız Arkadaşının Davet Üzerine Evine Gitti. Ancak Ailenin Gelmesiyle Banyoya Saklanan Genç Fark Edilince, Hırsız Sanılarak Polise Teslim Edildi.

Malatya'da bir genç, kız arkadaşının davet üzerine evine gitti. Ancak ailenin gelmesiyle banyoya saklanan genç fark edilince, hırsız sanılarak polise teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Zafer Mahallesi'nde meydana geldi. S.K. (17) adlı genç, kız arkadaşı A.A.'nın daveti üzerine evlerine gittiği iddia edildi. Bir süre kız arkadaşı ile oturan S.K., kız arkadaşı A.A.'nın ailesinin aniden gelmesiyle banyoya saklandı. Kızın annesi tarafından banyoda görülen S.K. hırsız sanılarak eve çağırılan polislere teslim edildi. İfadesi alınmak üzeri karakola götürülen genç, durumu anlatması üzerine, polis A.A.'nın da ifadesine baş vurdu. A.A. ifadesinde, S.K. ile önceden görüştüğünü ve ailesinin evde olmadığı sırada kendisini davet ettiğini belirterek, S.K.'nın ifadelerini doğruladı. İfadesi alınan S.K. daha sonra serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title