Haberler

Malatya Kobi Fuarına Hazırlanıyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme İdaresi Başkanlığı, Türkiye Bilimsel Teknik Araştırmalar Kurumu, Türk Patent Enstitüsü ve Halk Bankası ile İşbirliği ile Organize Edilen Kobi Fuarı 8-9 Haziran Günü Malatya'da Yapılacak.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme İdaresi Başkanlığı, Türkiye Bilimsel Teknik Araştırmalar Kurumu, Türk Patent Enstitüsü ve Halk Bankası ile işbirliği ile organize edilen KOBİ Fuarı 8-9 Haziran günü Malatya'da yapılacak.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Saat Kabadayı, "Türkiye'nin 20 ilinde gerçekleştirilecek KOBİ fuarında, kamu ve özel sektörden KOBİ'lere yönelik bilgi ve hizmet üreten, yönlendiren firma ve kuruluşlar yer alacaktır. Fuarlara stant açan kuruluşlar Malatya'daki KOBİ'lere ulaşma imkanını yakalamakla kalmayıp Ankara'dan gelen 40'a yakın kamu kurum ve kuruluşlarının da birinci dereceden yetkilileri ile ortak platformda buluşma imkanına sahip olacaklardır" dedi.

Malatya'da 8-9 Haziran tarihlerinde Avşar Otel'de gerçekleşecek KOBİ Fuarı'nda, çeşitli konularda work-shoplar, paneller ve söyleşilerin yapılacağını belirten Kabadayı, "Fuara katılan firmaların ürettikleri bilgi ve hizmetleri tanıtan, fuar düzenlenen illerdeki toplantılar konusunda bilgiler veren fuarlar kapsamında bir dergi çıkarılacaktır ve bu dergi tüm sanayicilere ücretsiz olarak dağıtılacaktır" diye konuştu.

(BK-OM-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title