Haberler

Malatya Kayısı Festivali'ne Hazırlanıyor

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş tarafından düzenlenecek 20.Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali'nde İbrahim Sadri, Latif Doğan, Grup 84, Songül Karlı, Selahattin Alpay ve Alişan sahne alacak.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş tarafından düzenlenecek 20. Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali'nde İbrahim Sadri, Latif Doğan, Grup 84, Songül Karlı, Selahattin Alpay ve Alişan sahne alacak.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, 4-8 Temmuz 2012 tarihleri arasında Mişmiş Fuar Alanı'nda düzenlenecek Kayısı Festivali'ne tüm vatandaşları beklediklerini belirtti.

Festivale katılacak sanatçıların belli olduğunu kaydeden Nalçacı, festivalde, 4 Temmuz'da İbrahim Sadri, 5 Temmuz'da Latif Doğan, 6 Temmuz'da Grup 84, 7 Temmuz'da Songül Karlı ve Selahattin Alpay, 8 Temmuz'da ise Alişan'ın sahne alacağını ifade etti.

4 Temmuz Çarşamba gününün Berat Kandili'ne denk gelmesi dolayısıyla "Berat Kandili Özel Programı" düzenleneceğini belirten Nalçacı, programa hafızlardan Güney Afrika'dan Abdurrahman Sadien, Mısır'dan Memduh Cude Saad, İran'dan Emir Hüseyin Haydari'nin katılacağını bildirdi.

Nalçacı, ayrıca festival kapsamında, 8 Temmuz Pazar günü Malatya Valiliği ve Malatya Belediyesi'nin ortak girişimiyle Türk Yıldızları'nın gösteri yapacağını kaydetti.

Muhabir: Tuba Karahan

Yayıncı: Önder Felek - MALATYA

Kaynak: AA / Yerel

Malatya Belediyesi İbrahim Sadri Songül Karlı Latif Doğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title