Haberler

Malatya: İtfaiye Müdürlüğü'nden Baca Temizliği Uyarısı

Kış Mevsiminin Yaklaşmasıyla Bazı Bölgelerde Yakılmaya Başlanılan Sobaların Tehlike Oluşturmaması İçin Baca Temizliğine Önem Verilmesi Uyarısında Bulunuldu.

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla bazı bölgelerde yakılmaya başlanılan sobaların tehlike oluşturmaması için baca temizliğine önem verilmesi uyarısında bulunuldu.

Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürü Hanifi Acar, soba ve kaloriferlerin yakılmadan önce bacaların temizlenmesinin önemini belirterek, yangınların yüzde 70'inin temizlenmeyen bacalardan kaynaklandığını söyledi. Acar, vatandaşların baca temizliğine dikkat etmelerini ifade ederek, İtfaiye Müdürlüğü olarak 10 YTL karşılığında baca temizleme işlemini yaptıklarını da bildirdi.

Sobadan sızan gazlardan dolayı zehirlenme olmaması için vatandaşların yatmadan önce sobayı söndürmesi gerektiğine dikkat çeken Hanifi Acar, vatandaşları bu konuda dikkatli ve duyarlı olmaya davet etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title