Haberler

Malatya Girişim Grubu'ndan "Hilton" açıklaması

Malatya Girişim Grubundan yapılan açıklamada, gruba ait otel ve kongre merkezini 6 yıldır işleten Hilton Markası ile yollarının ayrıldığı belirtildi.

Malatya Girişim Grubundan yapılan açıklamada, gruba ait otel ve kongre merkezini 6 yıldır işleten Hilton Markası ile yollarının ayrıldığı belirtildi.

Malatya Girişim Grubu tarafından yapılan yazılı açıklamada, Malatya özelinde olmak üzere ülke için önemli yatırımlar yapmak, istihdam oluşturmak ve geniş çaplı katma değerler oluşturmak için yola çıkıldığı belirtilerek ilk etapta diğer yatırımların yanında Malatya'nın hem çehresinin güzelleşmesine katkı, hem de acil ihtiyaç olarak görülen kongre merkezi ve global ölçekte tanınan marka otel gereksinimi ile ilgili olarak 240 milyon TL ile inşa edilen otel ve kongre merkezinin Hilton grubuna teslim edildiği belirtildi.

Sadece şehrin değil, Doğu'nun da en şık otel ve kongre salonuna sahip olunduğunun ifade edildiği açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Hilton markası ile 6 yıla yaklaşan birlikteliğimiz süresince yapılan yatırımla kıyaslandığında önemli kayıplara rağmen Malatya'mızın daha iyi tanınmasına ve turizmine önemli katkı sağladığımızı biliyoruz. Evet, halihazırda Hilton'la yolumuz ayrılmış bulunuyor. Altı yıla yaklaşan süreçte kendilerine elbette yardımcı olduk, tavsiye ve önerilerimizi Anadolu insanının içtenlik ve doğallığıyla iletmeye çalıştık. Ne var ki, işletme aradan geçen yıllara karşı bekleneni veremedi. Sözleşme gereği ekspere gidilmesi talebimiz karşılıksız kaldı. Düzeltilmesi gereken uygulamalar ve sıradan gerekler de yerine getirilmediği gibi maalesef farklı algılandı. Aslında bir dünya markası bizce çok farklı davranmalı idi. Yerel uygulamalar; gerekli değerlendirme, araştırma ve olumlu, yapıcı yaklaşımlardan uzak belki de duygusaldı. Sonunda Sayın Yönetim, tavrını daha da ileriye taşıyarak franchise görüşmeleriyle ilgili karşılıklı önerileri de bir kenara bırakıp, açık haksız fiil niteliğinde bir tavırla yönetimi sonlandırdı. Elbette ki Hilton bu yerel uygulama ve hadiseden farklı ve değerlidir. Yasal talep haklarımız saklı bulunduğu gibi konu gerek görülürse tüm detaylarıyla Değerli Hilton'a da ayrıca iletilecektir. Grubumuz, önümüzdeki dönemde globalde değerli bir başka marka ile bölgemize ve Malatya'mıza hizmet etmeye aralıksız olarak devam edecektir. Bu süreçte, otelimiz; sektördeki 22 yıllık deneyimiyle Genel Müdürümüz Sayın Adnan Devrim'in yönetiminde kesintisiz olarak standartlarını yükselterek şehrimize hizmet vermeye devam etmektedir." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Malatya Hilton Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title