Haberler

Malatya: Gazeteci Akdağ, Malatya'da Toprağa Verildi

Gazeteci Murat Akdağ, genç yaşta kansere yenik düşerek vefat etti. Akdağ, Malatya'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Gazeteci Murat Akdağ, genç yaşta kansere yenik düşerek vefat etti. Akdağ, Malatya'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Radyo Fırat'ın Genel Yayın Müdürlüğü, İstanbul Dershanesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu, Bakış Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapan ve Malatya Gazeteciler Derneği yönetim kurulu üyesi olan Murat Akdağ (43), 7 aydır gördüğü kanser tedavisi sonucunda kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Akdağ'ın cenazesi ,Yeşiltepe Şehir Mezarlığı'nda öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. Gazeteci Murat Akdağ'ın ağabeyi emekli din görevlisi Mehmet Akdağ'ın kıldırdığı cenaze namazına, Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Sırrı Günaydın, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Final Dergisi Dershaneleri Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, Final Dergisi Dershaneleri Kurucusu ve Bölge Temsilcisi Eyüp Bilbay, Malatya Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, basın mensupları, İstanbul ve Final dershaneleri yetkili ve görevlileri, Akdağ ailesi katıldı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Akdağ, sigara nedeniyle yakalandığı kanser hastalığı sonucu hayatını kaybetti. Cenazede Murat Akdağ'ın ağabeyi Mehmet Akdağ, duygulu bir konuşma yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title