Haberler

Malatya: Fransa'da Sözde "Ermeni Soykırımını İnkar Yasası Tasarısı"nın Kabul Edilmesine Tepkiler

Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, Sadece Fransa'nın Değil Diğer Avrupa Birliği Ülkelerinin de Türkiye'ye Karşı İyi Niyetli Bakış Açılarının Olmadığını Belirtti.

Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, sadece Fransa'nın değil diğer Avrupa Birliği ülkelerinin de Türkiye'ye karşı iyi niyetli bakış açılarının olmadığını belirtti.

Türk Ocakları Şube Başkanı Nadir Günata, ocak binasında düzenlediği basın toplantısında, Fransa Parlamentosu'nun Ermeni soykırımını reddetmeye para ve ceza verilmesini öngören yasa teklifini kabul etmesine tepki gösterdi. Günata, "Fransa'nın aldığı karar karşısında iktidar ve bazı çevreler şok oldular. Başka bir şey mi bekliyorlardı? Avrupa Birliği'ne dahil hangi ülke farklı karar alır. Bu coğrafyada gözü olan hangi ülke farklı karar alır. Aç kalırız, açık kalırız ama uşaklık edecek kadar şerefimizi ayak altına almayız. Sabırlıyız, sabrederiz, ama sabrın sonunun da olduğunu dost düşman herkes bilmelidir. Bilmelidirler ki Türkiye'yi Avrupa ve Amerika hayranları yönetemez" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title