Haberler

Malatya'dan kısa kısa

Güncelleme:

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Turgut Özal Tabiat Parkı içerisinde bulunan Orduzu Pınarbaşı'nda yapılan genel revizyon çalışmalarını inceledi.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Turgut Özal Tabiat Parkı içerisinde bulunan Orduzu Pınarbaşı'nda yapılan genel revizyon çalışmalarını inceledi.

Fendoğlu'nun iletişim ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyaretinde milletvekili Fendoğlu'na Park ve Bahçeler Daire Başkanı Berkan Samanlıoğlu tarafından çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Düzenleme çalışmalarında görev alan belediye personeliyle sohbet eden Fendoğlu, incelemelerinin ardından yaptığı konuşmada, kentte Turgut Özal, İnderesi ve Horata tabiat parklarının yer aldığını ve yeşil alanın önemli olduğunu ifade etti.

Mehmet Fendoğlu, Kernek Parkı'nın da Büyükşehir Belediyesi tarafından eski haline getirilmesi yönünde çalışmalar yürütüldüğünü ve vatandaşlardan takdir gördüğünü belirtti.

Samanlıoğlu ise tabiat parkında özellikle su kaynağının çıktığı bölge ve çevresinde genel bir revizyon yaptıklarını vurgulayarak, "İnşallah bayramdan sonra halkımızı burada istirahat etmeye bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Güder, kadın ambulans şoförleri ile taksicileri ziyaret etti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Karayolu Trafik Haftası kapsamında kadın ambulans şoförleri ve 2 taksi şoförünü ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, trafik düzeninin ve güvenliğinin sağlanması için şoförlere ve vatandaşlara uyarılarda bulunan Güder, acil sağlık hizmetlerinin önemini vurgulayarak ve kadınların çalıştıkları her alana önemli değerler kattığını belirterek, "Emniyet kemeri hayat kurtarır. Önümüzdeki günlerde Ramazan Bayramı'nı kutlayacağız. Ama maalesef pandemiden dolayı evimizde bayramı kutlayacağız. İleriki günlerin daha iyi olması için devletimizin aldığı tedbirler bunlar. Bu tedbirlere de uyduğumuz takdirde inşallah umut ediyoruz ki kısa sürede bu salgın sürecini atlatırız." ifadelerini kullandı.

İl Ambulans Servisi Başhekim Yardımcısı Ebru Kahtalıoğlu da acil durumlarda ambulanslara kontrollü bir şekilde yol verilmesini istediklerini belirtti.

Hekimhan'da vektörle mücadele

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol ve İlaçlama Şube Müdürlüğü, Hekimhan ilçesinde vektörle mücadele çalışmalarını sürdürdü.

Ekipler, özellikle haşerelerin üreme alanı olan fosseptikler, bataklıklar, kanallar, mazgallar ve durgun sularda ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam etti.

Okullar, toplu ulaşım araçları, kamu hizmet binalarında da virüs ve bakterilerin yayılımını engellemek amacıyla dezenfeksiyon çalışmaları yapılıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Turgut Özal Malatya Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title