Haberler

Malatya'daki Cinayetler: 5 Sanık İçin Müebbet Hapis

Malatya'da Bir Yayınevinde İşlenen Cinayetlerle İlgili Soruşturmayı Sürdüren Cumhuriyet Savcılığı İddianameyi Tamamladı ve Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesine Sundu.

Malatya'da bir yayınevinde işlenen cinayetlerle ilgili soruşturmayı sürdüren Cumhuriyet Savcılığı iddianameyi tamamladı ve Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesine sundu.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, soruşturmayı sürdüren savcılığın, iddianamesinde, tutuklu 5 sanık için de müebbet hapis istediği öğrenildi.

Mahkemenin dosya üzerinde yapacağı incelemenin ardından davanın açılmasının beklendiği belirtildi.

Malatya'da Zirve adlı yayınevinde çalışan Alman uyruklu Tilman Ekkehart Geske (46), Necati Aydın (35) ve Uğur Yüksel boğazları kesilerek öldürülmüş, polis zanlılardan S.G. (20), C.Ö. (20), H.Ş. (19) ve A.Y'yi (19) olay yerinde yakalamıştı.

Olaydan sonra üçüncü katın penceresinden kaçmak isterken düşerek yaralanan E.G, kaldırıldığı İÜ Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alınmış, tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title