Haberler

Malatya'da Yerel Yönetimler

Malatya Belediye Meclisi Ocak Ayı Olağan Toplantısı Yapılarak, Belediye Meclisi Denetim Komisyonu Üyelerinin Seçimi Gerçekleştirildi.

Malatya Belediye Meclisi Ocak ayı olağan toplantısı yapılarak, belediye meclisi denetim komisyonu üyelerinin seçimi gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlık etti. Siyasi partilerin mecliste bulunan üye sayısına oranlamasıyla yapılan seçimlerde AK Parti'den 4, MHP'den de 1 olmak üzere denetim komisyonu toplam 5 kişiden oluştu. Gizli oylamayla yapılan seçimler sonucunda AK Parti'den Süleyman Erkuş, Metin Mandal, Muammer Özpolat ve Niyazi Artan ile MHP'den Mahmut Cücemen Denetim Komisyonu üyeliklerine seçildi.

Denetim Komisyonu üyelerinin seçiminden sonra bazı Belediye Meclis Üyeleri tarafından gündem dışı verilen, Meclis ve Komisyon toplantılarına katılan üyelerin huzur haklarının 69 YTL ödenmesi teklifi Meclis tarafından kabul edildi.

Toplantıda ayrıca, Saray Mahallesi'nde bulunan 6 bin 354 metrekarelik arsanın belediyeye ait olan 5 bin 702 metrekarelik kısmının Milli Eğitim Müdürlüğü'nün talebi doğrultusunda okul alanı ve sosyal tesis olarak amacına uygun şekilde kullanılması şartıyla Milli Eğitim Müdürlüğü'ne satışı için encümene yetki verilmesi maddesi de kabul edildi.

Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağan Toplantısı'nı 7 Şubat 2007 tarihinde saat 14.00'de yapacak.

(NA-ST-MEF-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title