Haberler

Malatya'da TOKİ Çalışmaları

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, kentte TOKİ çalışmalarının devam ettiğini ve Yazıhan ilçesine toplu konutların kazandırılacağını bildirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, kentte TOKİ çalışmalarının devam ettiğini ve Yazıhan ilçesine toplu konutların kazandırılacağını bildirdi.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Çalık ile İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partili yöneticiler ile birlikte Yazıhan ilçesinde inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Yazıhan Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu'nu ziyaret ederek, yeni kaymakamlık binasında incelemelerde de bulunan Çalık, Yazıhan'ın Karayolu üzerinde bulunan ve gelişime açık olan önemli ilçelerden birisi olduğunu belirtti.

Hükumet konağını Yazıhan'a kazandırmayı canı gönülden istediklerini kaydeden Çalık, "2016 sonunda Yazıhan Hükumet Konağı bitmiş olacak. TOKİ ile çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah Yazıhan'a toplu konutu kazandıracağız. Yazıhan'da hizmet edebilecek hastaneyi de düzenlemeyi istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Yazıhan Belediyesi'ni de ziyaret eden Çalık, burada yaptığı konuşmada ise TOKİ'nin ilçeyle buluşacağını, bu konuda da arazi tahsisinin yapıldığı bildirdi.

Çalık, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk'den de ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Kaynak: AA / Politika

Hakan Kahtalı Öznur Çalık AK Parti Yazıhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title