Haberler

Malatya'da Tiyatro

Malatya Belediyesi Fuarcılık A.ş.'nin Organizasyonuyla, 2. Kez Ücretsiz Olarak Sahnelenen "Reis Bey"adlı Tiyatro Oyunu İlgi Büyük Gördü.

Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş.'nin organizasyonuyla, 2. kez ücretsiz olarak sahnelenen "Reis Bey"adlı tiyatro oyunu ilgi büyük gördü.

Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda Anadolu Sanat Tiyatrosu tarafından Necip Fazıl Kısakürek'in "Reis Bey" isimli 2 perdelik tiyatro oyunu, Malatyalılar tarafından büyük beğeni topladı. Başrollerini Mahmut Atay ve Kazım Doğan'ın paylaştığı Reis Bey isimli tiyatro oyununun sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Kesriklioğlu, oyunun başrol oyuncularına çiçek hediye ederek, Malatya'nın şehir tiyatrosunu çoktan hakettiğini söyledi.

Kesriklioğlu, Malatya Belediyesi olarak şehir tiyatrosu kurma çalışmalarının olduğunu ve Malatya'nın şehir tiyatrosuna kavuşacağına inandığını belirterek, böyle bir oyunu Malatyalı sanatseverlere sundukları için Anadolu Sanat Tiyatrosu'na teşekkür etti. Oyunun başrol oyuncularından Kazım Doğan ise, "Malatya artık şehir tiyatrosuna kavuşmalı" diyerek, Malatya Belediyesi bünyesinde tiyatro olmamasının eksikliğinden söz etti.

(NA-OÇ-Y)

18.11.2007 13:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title